Get Adobe Flash player

Landscompetitie 2017

Dames team Corry vd Laar web

Komend weekeinde wordt in Nieuwegein de Nationale finale landscompetitie gespeeld. Van ons eigen district heeft geen enkel team zich kunnen plaatsen. Maar liefst vier teams: C1 BC Zeeland, C2 Net mis, C4 de Raaf en het dames team behaalden een tweede plaats.

Het dames team 's Hertogenbosch was een fractie beter dan het team van ons district en gaat naar het Nederlands kampioenschap. Hierin treffen we toch een lid van district Oss te weten Corry van de Laar dat dus uitkomt voor district 's Hertogenbosch.

De dames teams komen zondag in actie: alle informatie op de website van KNBB Carambole

We wensen Corry en haar teamgenoten veel succes toe.

 

 

 Landscompetitie 2016

De Iwan Simonis landsfinales is inhet weekeinde van 24 tm 26 juni georganiseerd. Helaas is het bij de webmaster niet bekend of er vertegenwoordiging is vanuit district Oss.

Voor de belangstellenden: Landsfinale 2016

District Oss op de Nationale finale 2015

klasse B2 2e plaats DOS 71 Dist.OSS

Klasse B2 - 2e plaats - DOS '71 - District Oss

Divisie 2 2e plaats THEKES PARK TIVOLI

3B Groot Divisie - 2e plaats - Thekes Park Tivoli

Hierboven de twee teams van district Oss die een podiumplaats wisten te behalen. Uiteraard blijven verslagen en foto's van harte welkom.

District Oss was met liefst zes teams, sterk vertegenwoordigd tijdens de Nationale finale in Nieuwegein. Helaas zijn hier geen kampioenen uitgekomen. Er is hierover verder weinig bekend omdat niemand uitslagen en/of foto's heeft aangeleverd.

De sectie KNBB Carambole heeft de uitslagen en foto's behoorlijk goed verstopt op hun website. Met dank aan Antwan van de Hurk heb ik de links kunnen traceren. Antwan is met zijn team Kerkzicht, na een 1e plaats vorig seizoen deze keer op een 4e plaats geeindigd.

Voor de belangstellenden: Uitslagen Landsfinale en de foto's van de landsfinale.