Get Adobe Flash player

Biljartballen logo...

De verschijningsdata voor 2017 - 2018

30 augustus, 27 september, 25 oktober, 29 november, 27 december 2017    

31 januari, 28 februari, 21 maart, 25 april, 13 juni 2018      

 

De Biljart Ballen krant versie Maart 2018 ligt in alle biljartlokaties. 

De biljart krant kunt u nu lezen op de website van de BiljartBallen

Met onder andere aandacht voor de districtsfinale dames libre met interval (pagina 7)

Regiofinale hoofdklasse libre in de Sprong bij Jong Geleerd te volkel met oa Theo van de Wetering en Wim Vissers. (pagina 8)

DF Dames Antoinette Bek
.

Biljartballen 2018

 

In de BiljartBallen van februari 2017 speciale aandacht voor het kampioenschap van Oss Libre Kader en ruim aandacht voor het dringend tekort aan bestuursleden voor district Oss.

Het ernstig te kort aan bestuurders en vrijwilligers om het district draaiende te kunnen houden, heeft de aandacht gekregen in zowel “Biljart Totaal” als in “De Biljart Ballen”.
Het is voor district Oss van groot belang dat het aandacht in de media krijgt.

Op de website www.knbboss.nl, de facebookpagina www.facebook.com/knbb.district.oss en in de nieuwsbrief is de afgelopen tijd hierover ook veel aandacht aan besteed.

Klik rechts voor een vergroting

 

 

 

 

 

KVO 2016 libre kader Biljartballen web

De Biljart Ballen gratis……..hoe kan dat?

Vanaf het verschijnen van de eerste editie in oktober 1997 is De Biljart Ballen een onafhankelijke krant, die op steeds meer plaatsen in Nederland als gratis meeneem exemplaar wordt aangeboden. Uitgever is Duo Print uit Waalwijk. Bij de start van het seizoen 2009-2010 is de stap gemaakt om De Biljart Ballen geheel gratis naar alle carambole KNBB locaties in Nederland te versturen. Ondanks de hoge kosten die hieraan verbonden zijn, blijft de krant gratis verkrijgbaar.

De uitgebreide verslaggeving van alle disciplines in alle klassen, zowel op plaatselijk, regionaal als (inter)nationaal niveau, blijken erg gewaardeerd te worden. Met het maandelijks gratis uitgeven van een dergelijke krant is veel geld gemoeid. Wie betaalt dat dan allemaal? Het antwoord daarop is duidelijk: de adverteerders! Deze adverteerders worden dan ook erg gewaardeerd. Informatie over evenementen bij adverteerders wordt altijd geplaatst en ook ontvangen zij zoveel gratis kranten als men wil. Advertenties worden via www.debiljartballen.nl doorgelinkt naar de site van adverteerder.

Voor belangstellenden hieronder twee artikelen over:

De Biljartballen Spelregels

De Biljartballen advertentie tarieven

De verschijningsdatums van de Biljartballen