Get Adobe Flash player

Biljart totaal houdt op met bestaan

Biljart Totaal

Biljart totaal houdt n.a.v gezondheidssituatie uitgever Hans Coolegem op met bestaan

Op 10 juni jl. werd biljartend Nederland opgeschrikt door de hartinfarct van Hans Coolegem, uitgever van het gerespecteerde tijdschrift Biljart Totaal.
Op zijn persoonlijke Facebook-pagina deelt Hans regelmatig de status van zijn gezondheid/herstel. En, op de Facebook-pagina van Biljart Totaal zijn vandaag de directe implicaties gedeeld voor het blad en de lezers.
KNBB Carambole kreeg een stuk toegestuurd van voormalig columnist van Biljart Totaal Ad Vermeulen, dat is geaccordeerd door Hans. Hierin gaat Ad kort in op de gezondheidssituatie van Hans, en geeft hij enkele suggesties + duiding rondom Biljart Totaal.

Lees verder op de website van KNBB Carambole

 
Geen Driebandennieuws en Seizoenspecial meer!
Driebanden nieuws

Coolegem Media heeft in de afgelopen 30 jaar getracht communicatie binnen de driebandenwereld te animeren. Wat ooit in 1987 begon met een stencil groeide uit tot een magazine, dat in eerste instantie iedere week verscheen, maar nadien om de veertien dagen verscheen. En met het digitale tijdperk ook nog eens actuele nieuwsberichten voor wie volledig op de hoogte wil zijn.

Daaraan komt onverwacht een einde, omdat initiatiefnemer en redacteur Hans Coolegem door een hartinfarct (met als gevolg zes by-passes) is uitgeschakeld.

Lees verder

Aandacht voor District Oss in Biljart totaal en de Biljartballen

Biljartballen logo

De biljartballen editie juni/juli 2015 wordt woensdag 10 juni gedrukt en wordt in het weekeinde verspreid. De laatste krant van dit seizoen heeft veel aandacht voor de Simonis Biljartlakens Landsfinales

De link naar de website voor een digitale versie

Biljart Totaal logo

Het juni nummer van biljart totaal.

Zo staat op pagina 8 een artikel over het jubileumtoernooi met winnaar Jan Dunk en jeugdspeler en arbiter Dylan Biemans.

Biljart totaal de moeite waard het te lezen: klik hier voor de artikelen over district Oss

 

Op pagina 8 staan jubileumtoernooi winnaar Jan Dunk en Dylan Biemans. Op pagina 9 staat de kwaliteit van het Nederlands arbiterskorps beschreven. Een foto van een wel erg streng kijkende arbiter Henry Thijsssen. Pagina 10 een verslagje, helaas zonder foto, waar Peter Huvenaars wordt benoemd tot CEB arbiter.

Dan zijn we er nog niet want de foto's van de complete voorpagina en nagenoeg alle EK foto's van Brandenburg zijn van de hand van uw webmaster.

Biljart Totaal 2 Biljart Totaal jubileumtoernooi

 

Biljart Totaal arbiters 01 Biljart Totaal arbiters 02

Voor de volledigheid:

Peter Huvenaars benoemd tot CEB Arbiter

Tijdens het EK Classics, het Europees kampioenschap voor teams, in Rosmalen zijn Peter Huvenaars en Jac van de Ven namens de CEB door voorzitter Jaap Labrujere benoemd tot CEB arbiter (Confédération Européenne de Billard)

 Peter slaagde in 1989 als districtsarbiter en werd in 1992 gewestelijk arbiter. In 2006 slaagde hij voor Nationaal arbiter en heeft zich vanaf die tijd opgewerkt tot de top 12 van Nederland.

De benoeming tot CEB arbiter kon daarmee niet uitblijven en werd op 10 mei een feit.

150510 022w

Update 30-08-2017 HTH