Get Adobe Flash player
Riny en Koosje 50 jaar getrouwd.
 
Rini en Koosje Zwiers

In de nieuwe biljartballen lazen we dat de snelste biljarter van Nederland, Riny Zwiers 50 jaar met zijn Koosje is getrouwd. Een felicitatie waard!

Hierbij wil ik aanvullen dat "snelste" niet is overdreven, Riny is misschien wel de snelste ter wereld. In het verleden heeft hij menig arbiter tot wanhoop gedreven. Het is alweer enige jaren geleden dat in ons district arbiterscursussen werden georganiseerd. Riny was altijd bereid te assisteren als voorspeler. Op zijn ludieke wijze kon hij dat als geen ander.

Namens district Oss van harte gefeliciteerd Koosje en Riny

 

 

 

 

 

 
Udense Kampioenschappen Bandstoten
Udense Kamp band 2017

Van 20 tot en met 25 november werden in Jeugdhuis “De Sprong” in Volkel voor de 34e keer de Udense Kampioenschappen Bandstoten georganiseerd.
Bandstoten is de biljartvorm waarbij spelers telkens eerst minimaal een band moeten raken voordat het punt gemaakt kan worden. Het is een soort van tussenvorm tussen het bekende Libré en het driebanden. Het mooie aan dit spel is dat iedereen kan meedoen en ook velen kans hebben om te winnen. Spanning is gegarandeerd!
Dit jaar streden er 86 deelnemers – allemaal uit de gemeente Uden – in 3 klasses om de wisselbokalen.

Lees verder . . . .

 
Peter van Bommel in de Biljartballen
Peter van Bommelkopie

De BiljartBallen oktober staat online

Met een prachtige artikel over Peter van Bommel over zijn website bommeltje.nl o.a. de vraagbaak voor de biljarter. Verder staat in de Biljartballen het laatste nieuws op gebied van de biljartsport.
Zeer aan te bevelen!

Een citaat uit het artikel van Peter:
Over zijn spelniveau is de biljartgoeroe duidelijk.
“Door de website denken veel mensen dat ik een hele goede biljarter ben, maar helaas. Ik ben maar een doorsnee speler, met een bescheiden moyenne van net geen 2.00 gemiddeld. Wat ik tekort kom aan techniek, maak ik meest- al goed met mijn passie en plezier voor het spel.
Ik heb vanaf 1980 bij diverse biljartclubs in en om Grave gespeeld en speel al zo’n 22 jaar met min of meer hetzelfde team in de competitie van KNBB district Oss, maar ik vind, het gezelligste district van Nederland”

Bommeltje.nl 20 jaar

Bommeltje

Bommeltje.nl de website van Peter van Bommel, bestaat 20 jaar
Bij biljartliefhebbers bekend door de vele en interessante informatie op gebied van biljarten.
Een goede reden om Peter eens in het zonnetje te zetten: 

   Proficiat Peter, op naar de vijf en twintig jaar!

Bommeltje.nl staat al jaren prominent bij de links op deze website:

Zeer grote brand verwoest café D'n Dijk in Ravenstein

Dn Dijk verwoest


RAVENSTEIN - Café-Zaal D'n Dijk in Ravenstein is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig verwoest door een grote brand. Het vuur sloeg over naar een huis dat direct naast het café ligt.

Helene van Aarle heel veel sterkte toegewenst

Link Omroep Brabant

Link Klik nieuws

Café Zaal 't Oventje 40 jaar

Tinus En Trees Verstraten 40 jaar horecaondernemers van café-zaal-eetcafé 't Oventje in het Brabantse dorp Zeeland. Thuisbasis van o.a. BC Zeeland en Kersenboys met 2 matchtafels en 3 kleine biljarts. Uitgebreid artikel op pagina 26 in editie juni van De Biljart Ballen via http://www.debiljartballen.nl/download.php?id=70&l=oost

Omroep Brabant verslag

Bekijk het filmpje van omroep Brabant:

KOT Ravenstein 70 jaar

KOT Ravenstein 70 jaar

K.O.T. Ravenstein bestaat dit jaar 70 jaar.

Op de foto ontbreken de clubleden :Jochum Verstegen , Theo en Marielle Markese , Theo v.d. Ven , Theo Fleuren en Jan Nabuurs.

Update 20-02-2018 HTH