Get Adobe Flash player
Bezoekers
2
Artikelen
53
Artikelen bekeken hits
617464

 

Welkom op de website van KNBB district Oss

Voor alle districts- gewestelijke en nationale finales maar ook andere toernooien kunt u contact opnemen met media-nieuws@knbb-oss.nl

Voor informatie en/of vragen over de website, nieuwsbrief en doorsturen van foto's van kampioenschappen kunt u mailen naar webmaster@knbb-oss.nl

Indien u wat mist, schroom niet en neem contact op met ons, zodat we het voor u kunnen publiceren.

Ook toernooien, al dan niet onder auspiciën van de KNBB, georganiseerd in het gebied van district Oss zijn welkom en publiceren we graag voor u.

De website en de nieuwsbrief zijn er voor u, graag voor en mede met jullie!

PR PK en Webmaster
Hans van Erp
Henry Thijssen

De website KNBB-Oss en de nieuwsbrief

 

De voorwedstrijden en districtsfinales worden in ons district keurig door onze wedstrijdleider Mario van de Sande uitgeschreven en verwerkt. Alle uitslagen en uitnodigingen zijn bij ons bekend en worden door onze correspondent Hans van Erp netjes verwoord met tekst en uitleg.

 

Helaas hebben we op gewestelijk niveau veel minder inzicht, behoudens dan de gewestelijke finales die in ons district worden gespeeld. Hetzelfde geldt voor de nationale voorwedstrijden en finales.

Alleen van de wedstrijden die in ons district afspelen, krijgen we rechtstreeks van Mario binnen en worden op de website geplaatst.

 

* Daarom het vriendelijke verzoek aan de betreffende spelers, de secretaris, wedstrijdleider of iemand anders van de vereniging waaronder de finalisten vallen: stuur aub de uitnodigingen en uitslagen naar knbboss@gmail.com zodat wij, voor jou en voor jullie supporters, het netjes op de website en in de nieuwsbrief kunnen plaatsen.

Het is voor ons heel vervelend als we ver na afloop van een gewestelijk of Nationaal kampioenschap te horen krijg dat er geen aandacht aan jullie is geschonken.

 

Ook ontvangen we graag foto's van de finales. Ik probeer bij een aantal finales in ons district aanwezig te zijn en daar foto's te maken maar jullie kunnen en mogen niet verwachten dat ik overal aanwezig ben. De website en de nieuwsbrief worden voor jullie gemaakt maar we rekenen voortaan echt op jullie medewerking. De website en de nieuwsbrief is er voor en door jullie, heel graag!

 

Bestuurslid PR

Webmaster

Henry Thijssen